Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Moć zvuka za uspešno brendiranje

REGION – Hrvatsko udruženje društava za tržišno kumuniciranje (HURA) u utorak, 5. februara 2013. organizuje šestu po redu radionicu HOWtoWOW marketinške akademije na temu uspešnog zvučnog brendinga. Gost predavač, Diarmid Moncrieff, učesnicima akademije preneće svoje bogato znanje i iskustvo o ulozi zvuka u oglašavanju, važnosti zvuka u percepciji i prenošenju poruke te prednostima i zakonitostima radijskog oglašavanja. Predavanje je podeljeno na teorijski i praktični dio, a u skladu sa temom neće se koristiti vizualna pomagala nego isključivo glas i zvuk.
Diarmid Moncrieff razvojni je stručnjak i konsultant za prodajne i kreativne timove, prvenstveno u segmentu radijskog oglašavanja, a osmislio je kampanje za poznate brendove poput Coca-Cole, Samsunga i Unilevera. U Zagrebu će na HOWtoWoW radionici govoriti o mogućnostima koje zvuk pruža za uspešno brendiranje, što prema njegovom mišljenju u oglašivačkim kampanjama nije dovoljno iskorišćeno. Moncrieff smatra kako uspešne strategije zvučnog brandinga mogu pokretati masivan awareness i onda kada je oglas samo pasivno konzumiran i učiniti da mali oglašivači zvuče veliko. Iz tog razloga, naglasak u radionici biće stavljen na radio kao kanal komunikacije koji može ostvariti velik učinak u odnosu na uložena sredstva.
HOWtoWOW akademija namenjena je profesionalcima iz oglašivačkih agencija i kompanija oglašivača kojima nudi edukaciju iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju. Sastoji se od niza tematskih radionica koje uključuju kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja, uz visok nivo interaktivnosti praćenu brojnim primerima iz prakse sa kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu. Radionice vode vrhunski domaći i svetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Roberta Shawa, Rajne Cuculić, Andya Milligana, Toma Whitea, Diarmida Moncrieffa i Miše Terzića.
Učešće polaznika HOWtoWOW akademije prati se indeksom, a na kraju programa svi dobijaju priznanje o završenoj edukaciji. Dosadašnje radionice ocenjene su jako uspešnima od strane polaznika, koji su uz brojna pitanja te aktivnu diskusiju sa predavačima uspeli steći vredna nova znanja koja mogu upotrebiti u svom svakodnevnom radu.
Više informacija o radionici i prijavi za učešće pogledajte na: http://how-to-wow.hura.hr/diarmid-moncrieff-zvucni-brending/ ili na http://how-to-wow.hura.hr/o-akademiji/.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!