today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Mladi lavovi agencije McCann Beograd predstavljaju Srbiju na Cannes Lions festivalu

U organizaciji udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS), svečano su dodeljena priznanja mladim nadama srpskog advertajzinga, a titulu Young Lions za 2023. godinu poneli su Nevena Petrović i Nikola Mijailović iz agencije McCann Beograd sa svojim radom „Pregledaj se! Meni za ljubav.“

Mladi lavovi odgovarali su svojim radovima na brif Ženskog centra Milica, udruženje za podršku i zastupanje pacijentkinja sa rakom dojke i karcinomom grlića materice, na temu prevencije u kategoriji print. Među 21. prijavom iz 13 agencija, Nevenino i Nikolino rešenje žiri je ocenio kao najinovativnije, drugačije i najsmislenije u odnosu na dati zadatak. Njihovo vizuelno rešenje i poruka su bili jasni, razumljivi i lako primenljivi na ostalim medijima a ne samo kroz print oglas.

Vodeći se time da žene na prvo mesto stavljaju potrebe svoje porodice i prijatelja, odlučili su da brifu pristupe ne iz perspektive žene, već iz perspektive onih koji ih vole: njihove dece, partnera, članova porodice, prijatelja. Tako su, Nevena i Nikola rečenicom „Pregledaj se! Meni za ljubav.“ pronašli način da apeluju na najširu publiku i pošalju snažnu emocionalnu poruku koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim i pokažu ženama za šta se bore.

„Veliko hvala žiriju i članicama ženskog centra Milica što su prepoznali naš rad i poruku koju smo želeli da pošaljemo! Težak zadatak je bio poslati snažnu, a motivišuću poruku inspirisanu mračnim statistikama. Posebno smo zahvalni i našim kolegama iz agencije čiju smo podršku i razumevanje imali tokom celog ovog procesa. Pri predaji rada, jedina želja nam je bila da se ova kampanja zaista i desi, a sada brojimo dane do toga a i do odlaska u Kan”, izjavili su ovim povodom Nevena i Nikola.

Sigurni smo da će se u Kanu lavovski boriti da na najbolji mogući način predstave Srbiju, ali i agenciju iz koje dolaze. Nama ostaje samo da im poželimo mnogo sreće u toj avanturi.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!