today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

MIXX 2023 – Najviše nagrada odnela agencija Ovation

Na sinoćnoj dodeli MIXX 2023 nagrada, agencija Ovation osvojila je 4 nagrade iz 7 finala, sa kojima je i najnagrađivanija u ovom MIXX izdanju. Projekti Clipsy – Rispekt za sve što jesi, Chipsy – Domaćinski zlatni, Štark – I osmeh je tu, kao i Unicef Srbija – „Kako si, ali stvarno?“, osvojili su nagrade u kategorijama Effectiveness, Influencer marketing, Cross media integration i Non-profit, a projekat Chipsy – Opasna akcija, drugi je finalista kategorije Effectiveness.

Iz ove agencije zahvaljuju žiriju MIXX festivala, klijentima i članovima timova koji su radili na nagrađenim kampanjama, a pregled ovih kampanja možete da pogledate u nastavku:

Chipsy – Domaćinski zlatni

Štark – I osmeh je tu

Clipsy – Rispekt za sve što jesi

Unicef – Kako si, ali stvarno?

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!