Mercator u Sloveniji pokrenuo MTikTok Akademiju

REGION – Kompanija Mercator ponovo potvrđuje da razume savremene trendove i dobro zna kako komunicirati sa različitim ciljnim grupama.

Novom kampanjom dokazuju da se ne plaši nekonvencionalnih pristupa i da znaju na inovativan način iskoristiti potencijalne digitalne platforme jer će kampanju realizirati na TikToku. Poznavajući platformu i njene mogućnosti, a pre svega značaj korisnički generisanih sadržaja, u saradnji sa agencijom Herman&partnerji razvili su MtikTok Akademiju, inovativnu platformu koja odgovara na želje, navike i ambicije mladih.

Radi se o prvoj inicijativi u Sloveniji koja na TikToku gradi zajednicu mladih te ih, po uzoru na „prave“ akademije, uz pomoć mentora podstiče na kreativnost i istovremeno obrazuje – kako o aktuelnim TikTok trendovima, tako i o sigurnoj upotrebi interneta. Pri kreiranju Akademije mislili su i na slovensku kulturu. Video sadržaji koje budu stvarali mladi biće ekskluzivno opremljeni muzičkim podlogama slovenskih muzičkih stvaraoca.

Na upis su pozvani svi mladi kreativni ljudi, stariji od 15 godina, koji imaju talenta za kreiranje zabavnih sadržaja, poznaju TikTok platformu te se prepoznaju u opisu na internet stranici MTikTok akademije www.mtiktokakademija.si


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari