Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Međunarodna konferencija i poslovni susreti kreativnih industrija u Novom Sadu

Klaster kreativne industrije Vojvodine u saradnji sa Evropskom preduzetničkom mrežom organizuje međunarodnu konferenciju i poslovne susrete kreativnih industrija od 11. do 13. jula 2012. u Master centru Novosadskog sajma.
Predavači su domaći i međunarodni gosti iz Nemačke, Mađarske, Rumunije, Italije, Danske, Hrvatske, Crne Gore i Engleske, koji će u svojim izlaganjima o kulturi kao industriji novog doba pokušati da odgovore na pitanja kao što su: na koji način kreativne industrije postaju faktor revitalizacije lokalne ekonomije, kako povećati konkurentnost kreativnih industrija upotrebom informacionih tehnologija, fenomen kreativne ideje u okruženju inovacija, realni potencijali pokretanja kreativnog mikro biznisa, na pitanja autorstva i intelektualne svojine u kolaborativnom procesu stvaranja novih vrednosti i mnoga druga pitanja u oblasti novih tendencija razvoja kreativnog sektora.
Ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju na CRINSS web portalu http://crinss.talkb2b.net/.
Ujedno, poslovni susreti u okviru konferencije su prilika za sve predstavnike kreativnih industrija, kreativne direktore, kompanije i preduzetnike da se registruju i rezervišu termine za poslovne susrete, ostvare kontakte i prošire mogućnosti poslovne saradnje sa domaćim i inostranim partnerima.
CRINSS konferencija je projekat koji je subvencionisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu kao projekat u kojem Klaster kreativne industrije Vojvodine u saradnji sa svojim članicama gradi sopstvene kapacitete za paralelno širenje uticaja i skretanje pažnje javnosti na potencijal klastera i savremene modele poslovnog udruživanja, za promovisanje i jačanje kolaborativne kulture svih stejkohldera, neophodne za razvoj kreativnih podsektora, dizajna, arhitekture, industrijskog dizajna, reklamiranja, scenske umetnosti, digitalne umetnosti, organizacije događaja, očuvanje nasleđa i zanata, televizije i medija kao i prepoznavanje značaja kreativnih industrija u lancu stvaranja novih vrednosti i konkurentnosti na domaćem i međunarodnom tržištu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!