Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Međunarodna konferencija i poslovni susreti kreativnih industrija u Novom Sadu

Klaster kreativne industrije Vojvodine u saradnji sa Evropskom preduzetničkom mrežom organizuje međunarodnu konferenciju i poslovne susrete kreativnih industrija od 11. do 13. jula 2012. u Master centru Novosadskog sajma.
Predavači su domaći i međunarodni gosti iz Nemačke, Mađarske, Rumunije, Italije, Danske, Hrvatske, Crne Gore i Engleske, koji će u svojim izlaganjima o kulturi kao industriji novog doba pokušati da odgovore na pitanja kao što su: na koji način kreativne industrije postaju faktor revitalizacije lokalne ekonomije, kako povećati konkurentnost kreativnih industrija upotrebom informacionih tehnologija, fenomen kreativne ideje u okruženju inovacija, realni potencijali pokretanja kreativnog mikro biznisa, na pitanja autorstva i intelektualne svojine u kolaborativnom procesu stvaranja novih vrednosti i mnoga druga pitanja u oblasti novih tendencija razvoja kreativnog sektora.
Ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju na CRINSS web portalu http://crinss.talkb2b.net/.
Ujedno, poslovni susreti u okviru konferencije su prilika za sve predstavnike kreativnih industrija, kreativne direktore, kompanije i preduzetnike da se registruju i rezervišu termine za poslovne susrete, ostvare kontakte i prošire mogućnosti poslovne saradnje sa domaćim i inostranim partnerima.
CRINSS konferencija je projekat koji je subvencionisan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu kao projekat u kojem Klaster kreativne industrije Vojvodine u saradnji sa svojim članicama gradi sopstvene kapacitete za paralelno širenje uticaja i skretanje pažnje javnosti na potencijal klastera i savremene modele poslovnog udruživanja, za promovisanje i jačanje kolaborativne kulture svih stejkohldera, neophodne za razvoj kreativnih podsektora, dizajna, arhitekture, industrijskog dizajna, reklamiranja, scenske umetnosti, digitalne umetnosti, organizacije događaja, očuvanje nasleđa i zanata, televizije i medija kao i prepoznavanje značaja kreativnih industrija u lancu stvaranja novih vrednosti i konkurentnosti na domaćem i međunarodnom tržištu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!