Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Mediji manje krše Zakona o oglašavanju

Savet RRA utvrdio je da je od januara 2010. godine, od kada je Agencija počela da podnosi prijave zbog prekršaja Zakona o oglašavanju, broj takvih prekršaja u elektronskim medijima smanjen za deset puta.
Takođe, pokrenut je postupak za izricanje mera protiv emitera koji u proteklom periodu nisu na propisan način označavali programe neprikladne za osobe mlađe od 18 godina. U najkraćem roku biće pripremljeno i objavljeno opšte obavezujuće uputstvo kojim će ova oblast biti i dodatno uređena, navodi se u saopštenju.
Članovi Saveta su razgovarali i sa štrajkačkim odborom televizije Avala, koji su potvrdili da je poslovodstvo te kuće isplatilo deo dugovanja prema zaposlenima u skladu sa dogovorom koji je postignut sa RRA proteklog meseca. Takođe, članovi Saveta su prihvatili da zatraže dodatne garancije od strane vlasnika TV Avala za isplatu preostalih dugovanja, a zaposleni će prekinuti štrajk ukoliko takve garancije budu obezbeđene.

Izvor: RRA

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!