McCann Worldgroup EMEA – regionalna agencijska mreža godine na Cannes Lions 2019

SVET – McCann Worldgroup u Evropi proglašen je EMEA regionalnom agencijskom mrežom godine (Evropa, Srednji Istok i Afrika) na Cannes Lions festivalu, što je potvrda najuspešnije godine ove mreže u ovom regionu.

Cannes Lions međunarodni festival kreativnosti je globalni događaj za sve one koji rade u kreativnim komunikacijama, oglašavanju i srodnim poljima. Smatra se najvećim okupljanjem industrije reklama i kreativnih komunikacija sa oko 11.000 registrovanih delegata iz 90 zemalja koji su posetili Festival kako bi proslavili najbolje primere kreativnosti u komunikaciji brenda.

Pablo Voker (Pablo Walker), predsednik McCann Worldgroup Europe, rekao je: „Ono što ovaj Kan čini posebno impresivnim i značajnim za naše evropske timove je broj kancelarija širom našeg regiona koji su doprineli uspehu, uključujući: Izrael, Francusku, Veliku Britaniju, Rumuniju, Španiju, Nemačku , Švedsku, Italiju i Dubai, ali i saradnja između više disciplina i agencija. Još je važnije da su svi glavni klijenti bili među dobitnicima kanskih lavova – L’Oreal, Purina, Microsoft i IKEA. Ne možemo biti zahvalniji na njihovom partnerstvu. Ovo je zaista bio poseban trenutak za sve nas.“

„Pre četiri godine, kada smo krenuli na put obnove McCann-ove kreativne reputacije, imali smo jednostavnu strategiju: smestiti saradnju u središte svega što radimo, fokusirati se opsesivno na unapređenje našeg kreativnog proizvoda i dodati u ovaj miks malo izazova i inovativnog duha. A ako pogledate naše pobedničke kampanje ove godine, najbolje od njih su inovativne, integrisane u više disciplina i rezultat saradnje najmanje dve naše kancelarije “, rekao je Adrian Botan, predsednik kreativnog saveta Evrope, McCann Worldgroup.

Mark Lund, generalni direktor UK grupe, McCann Worldgroup, rekao je, „Nakon godine sjajnih i skromnih priznanja podeljenih sa neverovatno talentovanim kolegama iz industrije, možemo zaista da tvrdimo da smo jedina agencija koja dominira i u kreativnosti i u strategiji, pružajući jedinstven, moćan proizvod za naše klijente. Ovo je jedinstvena pozicija i predstavlja suštinu naše sposobnosti pružanja efikasnih i rezonantnih kampanja za naše klijente.“

Impresivan nastup regionalnih evropskih agencija McCann mreže na Cannes Lions festivalu ove godine takođe je dao značajan regionalni doprinos proglašenju celokupne mreže McCann Worldgroup za Svetsku mrežu godine.

Ovo priznanje je usledilo nakon godine u kojoj je McCann svetska mreža u Evropi pokazala dominantnost nizom glavnih nagrada kako u domenu kreativnosti tako i u domenu efikasnosti, uključujući: EMEA Agencijska mreža godine prema magazinu Campaign, Najefikasnija agencijska mreža godine na Effie festival, Najefikasnija agencijska mreža godine koju dodeljuje IPA Effectiveness, Agencijska mreža godine na Goledn Drum-u, al ii brojnih drugih priznanja na ključnim tržištima.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari