Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

McCann Sarajevo je Izvrstan u različitosti!

REGION – „Težiti jednakosti, a različitosti pretvoriti u snagu“, opredeljenost je agencije McCann Sarajevo koju su prepoznale organizacije koje promovišu i svakodnevno rade na poboljšanju ljudskih prava – Sarajevski otvoreni centar (SOC), Otaharin i Fondacija 787, okupljene u D&I koaliciju.

Kao kompaniji koja pruža jednake prilike i uslove za rad svim delovima društva, bez obzira na individualne karakteristike i socijalni status, odnosno na pol, seksualnu orijentaciju, etničku pripadnost, invaliditet ili drugu karakteristiku koja osobu svrstava u marginalizovanu grupu stanovništva, agenciji McCann Sarajevo dodelile su sertifikat ‘Excelling in Diversity’ (Izvrsnost u različitosti).

McCann Sarajevo je među prvih pet kompanija i institucija u Bosni i Hervegovini kojoj je sertifikat uručen, dok se proces sertifikacije nastavlja i dalje.
„Uvek je dobro biti predvodnik promena, a kada one vode boljitku društva i položaja naših građana, zadovoljstvo je time veće. Kao kompanija koja kroz rad za naše klijente aktivno utiče i kreira socijalni i kulturološki kontekst tržišta, neophodno je obuhvatiti perspektive svih građana, a bogatstvo različitosti naših zaposlenih u velikoj meri podstiče kreativnost i inovativnost koji su okosnica uspešnog poslovanja. Raduje nas da smo prepoznati kao kompanija koja je u svoje poslovanje utkala inkluziju i pozivamo i ostale privredne subjekte da se ozbiljnije pozabave ovom temom kako bismo zajednički kreirali kvalitetnije tržište i nove prilike za sve,“istakla je Vesna Vlašić Jusupović, direktorka agencije McCann Sarajevo.

Tokom procesa sertifikacije, kompanije i institucije dobijaju potrebno znanje i ekspertizu da bi se uvele u raznolikost i inkluziju te osigurale optimalne uslove za zapošljavanje osoba koje pripadaju marginalizovanim grupama. Kompanije koje dobiju sertifikat ‘Izvrsnost u različitosti’, u društvenom miljeu prepoznate su kao one koje razumeju značaj i doprinose ravnopravnosti i poštovanju svih kategorija društva, podižu stepen tolerancije, umesto straha nude sigurno radno okruženje, smanjuju stigmatizacije i neguju pozitivan narativ.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!