today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

MaxBet najavio novu promotivnu kampanju

Kompanija MaxBet najavila je premijeru nove marketinške kampanje, a osnivač kompanije Saša Marčeta kaže da će glavni akteri, kao i do sada, biti dva kuma koja se nalaze u različitim šaljivim situacijama.
Oglasnu kampanju za MaxBet radi agencija 84frames, ime koje je postalo poznato široj javnosti po brojnim uspešnim projektima, a jedan od njih proglašen je za najbolju marketinšku kampanju u martu ove godine. Kao što je već napomenuto, nastavlja se serija o dva kuma, koji zajedno prolaze kroz različite životne, a pritom i šaljive situacije. I ovoga puta će vas njihovi likovi nasmejati, zabaviti i podsetiti na slogan kompanije MaxBet – Život je igra, navodi se u saopštenju kompanije MaxBet!

I dok čekamo novi oglasni spot, možemo se podsetiti prethodnog:

Izvor: ProObjave

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!