Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Martina Jelić i Iva Bokšić u žiriju prestižnih Creativepool nagrada

REGION – U ovogodišnjem sastavu žirija prestižnih Creativepool nagrada, zajedno sa stručnjacima iz advertajzing sveta, našle su se predstavnice agencije McCann Zagreb. Martina Jelić, Head of Digital, članica je žirija u kategoriji Digital, a Iva Bokšić, Head of Strategy, članica je žirija u kategoriji Integrated.

„Radujem se što imam priliku da budem među stručnjacima iz raznih kreativnih industrija i raznih delova sveta koji će birati projekte koji će zasijati na stranicama ovogodišnjeg Creativepool Annuala. Posebno sam radoznala da vidim kako su najuspešniji svetski brandovi i agencije kreirali celovite i integrisane kampanje u godini koja je, uz mnoge druge izazove, donela i tektonske promene u ponašanju potrošača, konzumaciji medija i “klasičnog” komuniciranja“, kaže Iva Bokšić, Head of Strategy agencije McCann Zagreb.

„Verujem da nam je neobična godina donela posebno zanimljiva kreativna promišljanja, stoga mi je naročito drago da ću u društvu stručnjaka iz celog sveta imati priliku da prokomentarišem digitalno tržište i odaberem radove koji su obeležili godinu svojim inovativnim pomakom“, dodaje Martina Jelić, Head of Digital, McCann Zagreb.

Godišnja nagrada Creativepool daje priliku velikim oglašivačima i brendovima da prikažu svoje radove kao i da osvoje njihovu prestižnu nagradu u više kategorija. Pobedničke kampanje i svi finalisti biće objavljeni u godišnjem izdanju publikacije „Annual“. 2021. godine predstavljaju najuticajniji i najveći žiri do sada, u čijem sastavu se nalaze i brend predstavnici iz kompanija kao što su Facebook, TikTok, Channel 4 i mnogi drugi.

Radove možete prijaviti do 27. maja, a više informacija možete pronaći na sajtu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!