Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Martina Jelić i Iva Bokšić u žiriju prestižnih Creativepool nagrada

REGION – U ovogodišnjem sastavu žirija prestižnih Creativepool nagrada, zajedno sa stručnjacima iz advertajzing sveta, našle su se predstavnice agencije McCann Zagreb. Martina Jelić, Head of Digital, članica je žirija u kategoriji Digital, a Iva Bokšić, Head of Strategy, članica je žirija u kategoriji Integrated.

„Radujem se što imam priliku da budem među stručnjacima iz raznih kreativnih industrija i raznih delova sveta koji će birati projekte koji će zasijati na stranicama ovogodišnjeg Creativepool Annuala. Posebno sam radoznala da vidim kako su najuspešniji svetski brandovi i agencije kreirali celovite i integrisane kampanje u godini koja je, uz mnoge druge izazove, donela i tektonske promene u ponašanju potrošača, konzumaciji medija i “klasičnog” komuniciranja“, kaže Iva Bokšić, Head of Strategy agencije McCann Zagreb.

„Verujem da nam je neobična godina donela posebno zanimljiva kreativna promišljanja, stoga mi je naročito drago da ću u društvu stručnjaka iz celog sveta imati priliku da prokomentarišem digitalno tržište i odaberem radove koji su obeležili godinu svojim inovativnim pomakom“, dodaje Martina Jelić, Head of Digital, McCann Zagreb.

Godišnja nagrada Creativepool daje priliku velikim oglašivačima i brendovima da prikažu svoje radove kao i da osvoje njihovu prestižnu nagradu u više kategorija. Pobedničke kampanje i svi finalisti biće objavljeni u godišnjem izdanju publikacije „Annual“. 2021. godine predstavljaju najuticajniji i najveći žiri do sada, u čijem sastavu se nalaze i brend predstavnici iz kompanija kao što su Facebook, TikTok, Channel 4 i mnogi drugi.

Radove možete prijaviti do 27. maja, a više informacija možete pronaći na sajtu.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!