test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Martina Ferenčić nova direktorka marketinga RASCO-a

REGION – Jedan od najvećih proizvođača komunalne opreme u Evropi, kompanija Rasco iz Kalinovca, ima novu direktorku marketinga. Martina Ferenčić na novu poziciju dolazi iz Podravke, a osim poslovnog, iza nje je bogato akademsko iskustvo.

Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, pohađala je Poslovnu školu Bled, a trenutno je doktorant na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

„Prelazak u visoko-tehnološku kompaniju i B2B marketing za mene predstavlja ne samo izazov, nego i izlazak iz zone komfora no to je prostor gde se raste i razvija, kao osoba i profesionalac“, ističe Martina Ferenčić.

Glavna zaduženja nove direktorke marketinga biće kokreiranje strategije poslovanja, upravljanje portfelijom proizvoda i marki kompanije te kreiranje i implementacija komunikacijske strategije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!