Markus Sigurdson novi globalni direktor digitala u McCann Health!

SVET – McCann Health, ogranak McCann Worldgroup i IPG mreže i dobitnik čak tri priznanja za Agenciju godine na prestižnim svetskim smotrama kreativnosti u 2017. godini, imenovao je Markusa Sigurdsona na poziciju Globalnog direktora digitala.

Ovom odlukom, McCann Health potvrđuje fokus na digitalne inovacije i unapređenje kapaciteta za obradu i analizu podataka, i to nakon godine u kojoj je ostvaren značajan rast kroz sklapanje novih partnerstava i proširenje saradnje sa postojećim klijentima poput GlaxoSmithKline, Bayer i Janssen.

Dosadašnji Regionalni direktor digitala za Aziju i Pacifik u okviru McCann Health, Markus Sigurdson, snažno je usmeren na razvoj inovatinih marketing modela i platformi. Postigao je primetan razvoj poslovanja svojih klijenata i time direktno doprineo osvajanju nekih od najvećih digitalnih projekata širom regiona. Zahvaljujući velikom iskustvu, za nešto više od 12 godina u advertajzing industriji dobitnik je brojnih međunarodnih i regionalnih nagrada za mobilne komunikacije i inovacije, radio je sa klijentima visokog profila (uključujući Pfizer, Novartis, Nestle, Cathai Pacific, Cirkue Du Soleil, Reebok i Guinness), i čest je govornik na stručnim forumima i konferencijama širom Evrope i Azije. Tečno govori švedski, engleski, španski i mandarinski.

McCann Health je globalna agencijska mreža specijalizovana za komunikaciju u oblasti zdravstva koja pruža širok spektar usluga u domenu strateških konsultacija, inovativne i kreativne komunikacije i oglašavanja.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari