MarkLab – prva domaća marketing laboratorija

Srpsko advertising tržište početkom ove godine dobilo je prvu marketing LABORATORIJU MarkLab u kojoj se kombinuju i miksuju znanje, strast i tehnologija.

Ne želeći da zvuče ni malo pretenciozno osnivači Ivana Kontić i Predrag Obradović, kažu da su nakon dugogodišnjeg rada u marketingu i komunikacijama u korporativnom sektoru želeli da pređu na „drugu, uslužnu stranu“ kako bi u potpunosti iskazali svoj kreativni potencijal i sa ekstenzivnim predznanjem šta klijenti žele i očekuju od svoje marketing agencije ponudili moderni marketing servis.

Pod okriljem agencije MarkLab okupili su kako kažu tim genijalaca jer žele da pred svoje klijente izlaze samo sa nestandardnim rešenjima i doprinose njihovom uspehu kreativnošću zasnovanom na vrednim insight-ima i u sprezi sa novim tehnologijama. U okviru 6 laboratorija (DigitaLab, CreativeLab, EcommerceLab, QualityLab, EventLab i CommunicationsLab) nude usluge u oblasti brendiga i kreative, ecommerce rešenja i izradu sajtova, strateški se bave digitalnim marketingom te predstavljanjem brendova na društvenim mrežama i oglašavanjem, organizacijom svih vrsta događaja i objedinjenim komunikacijama.

„Nakon godina rada u marketingu i komunikacijama i infuzije novih znanja kroz angažman u oblasti ecommerce-a i društvenih mreža želela sam da ponudimo servis na koji se kolege marketing ambasadori u okviru kompanija mogu osloniti, te biti zaista opušteni jer znaju da mogu da računaju da će od naše agencije dobiti pravu stvar koja radi“, kaže Ivana.

Sa skoro dve decenije radnog iskustva i profesionalnog angažmana u korporativnoj industriji, pravo je vreme da se čovek zamisli i postavi sebi pitanje „Da li te to što radiš i za koga radiš ispunjava kao čoveka, kuda i kako dalje’’? Pored ličnih vrednosti i iskustva koje počneš maksimalno da ceniš i poštuješ, potrebno je da iskoristiš pun potencijal i svog profesinolnog znanja i veština i tome se posvetiš do kraja. Da, rešenje je da napraviš nešto svoje i posvetiš mu se sa puno entuzijazma, volje i strasti, pa je tako i nastala ideja za osnivanje prve marketing laboratorije ‘’ MarkLab’’, gde se upravo cene prvo zaposleni, njihov rad i klijenti za koje radimo. Sinergija koja vodi ka sigurnom uspehu“, kaže Peđa.


Oceni tekst

4,27 od 5
Loading...

Komentari