today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Vodeća arena za suočavanje stavova marketing i PR profesionalaca!

Povodom našeg 2. rođendana, čestitke stižu od kolega i saradnika iz celog regiona, ali i Evrope. Danas o portalu Marketing mreža govori Boris Eftimovski, osnivač makedonskog strukovnog portala Marketing365.

„Imao sam zadovoljstvo i privilegiju da sarađujem sa Ivanom i Marketing mrežom od samog početka, jer je i Marketing365 nastao u približno isto vreme. Može se reći da smo kao portali rasli zajedno. Marketing mreža je na srpski i regionalni internet prostor donela nov kvalitet, afirmisanje profesionalaca i industrije, dajući prostor da se na javnoj sceni razmenjuju mišljenja o trendovima koje novo vreme donosi našoj struci. Očekujem i u budućnost da Marketing mreža bude vodeća arena što se tiče suočavanja stavova marketing i PR profesionalaca u Srbiji, a nadam se i da ćemo zajedno, preko Balkan Marketing Network, tu arenu preslikati u svim država regiona“.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!