Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Prepoznatljiv i poštovan brend…

Povodom našeg 2. rođendana, čestitke stižu od kolega i saradnika iz celog regiona, ali i Evrope. Danas o portalu Marketing mreža govori Katarina Živanović, PR menadžer u agenciji Havas Worldwide Belgrade.

„Portal Marketing mreža pratim od osnivanja. Već na samom početku predstavljao je mesto gde sam mogla da pročitam aktuelne vesti iz sveta marketinga, upoznam pametne ljude koji imaju šta da podele sa kolegama, ali i da pronađem dobre preporuke koje daju smernice u izboru kvalitetnog seminara ili obuke u mnoštvu onih koje nam se danas nude. Portal na jednom mestu sabira mnoštvo informacija kroz medijsku, PR, marketinšku, brend, dizajn i zonu dobrih ideja, pa nam u ovom vremenu koje brzo trošimo, pomaže da na efikasan način saznamo novosti.
Kao PR manager u agenciji Havas Worldwide Belgrade imam odličnu saradnju sa urednicom Ivanom Parčetić, jer je naša komunikacija uvek bila korektna, korisna i pravovremena, a kao rezultat toga dobijale smo nove ideje za što bolju i efikasniju saradnju. Za kratko vreme urednica Marketing mreže uspela je da stvori svoj brend, prepoznatljiv i poštovan, a tako i proširi mrežu ljudi koji prate ovaj portal.
Iz tog razloga, a iz mnogih drugih, koleginici Ivani želim još uspešniju i produktivniju poslovnu godinu, koja će ispuniti portal Marketing mreža ekskluzivnim vestima i intervjuima sa kvalietnim i posebnim ličnostima iz sveta marketinga. Samo napred!“

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!