Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Marketing mreža pokrenula inovativnu AdNetwork platformu!

AdNetwork, interaktivna i inovativna online platforma kreativne industrije, počela je sa radom i za cilj ima da pomogne agencijama i kompanijama da prepoznaju jedni druge kao potencijalne partnere i uspostave saradnju, kao i da omogući agencijama iz Srbije i regiona izvoz ideja, pre svega, na američko tržište. Platformu je osmislila i pokrenula Marketing mreža.

U okviru ove platforme agencije će imati mogućnost da se predstave potencijalnim klijentima na jedinstven i sveobuhvatan način, kroz kreativne radove, tim, ekspertizu, osvojene nagrade, intervjue i vesti. Takođe, agencije će imati mogućnost da jasnije sagledaju stanje na tržištu, kao i da dobiju informacije i preporuke za raspisane pitcheve u Srbiji, regionu i globalno.

S druge strane, kompanije imaju priliku da na jednom mestu, uz jednostavne filtere, pretraže agencije, direktno ih kontaktiraju radi potencijalne saradnje, ali i ocene njihov rad. Kompanije imaju mogućnost i da postave javne pitcheve na platformu i time doprinesu transparentnošću tržišta.

„Svesni smo da i agencije i kompanije danas imaju sve manje resursa i vremena da pretražuju veliki broj sajtova i drugih izvora u potrazi za informacijama u toku pitch procesa. AdNetwork ima zadatak da znatno olakša posao i jednoj i drugoj strani, ali i dodatno doprinese transparetnošću tržišta. Pored toga, ova platforma ima ogroman izvozni potencijal, što će doprineti razvoju tržišta marketinških komunikacija u Srbiji, ali i regionu“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO Marketing mreže i idejni tvorac projekta AdNetwork.

AdNetwork platform je koristan alat i za sve poslodavce u oblasti tržištnih komunikacija, koji imaju mogućnost da postave oglase za posao, ali i pronađu potencijalne zaposlene u okviru kategorije Talents. Pored biznis usluge koju nudi, AdNetwork je i edukativna platforma sa informacijama o najnovijim seminarima, webinarima, studijama slučaja i istraživanjima, ali i događajima i festivalima širom sveta.

AdNetwork je nastavak projekta Agency Report, a koji u fokusu ima transparentnost tržišta i pitch procesa. Projekat je u potpunosti u skladu sa misijom i vizijom Marketing mreže u vezi sa transparentnošću, razvojem i usklađivanjem tržišta u Srbiji sa tržištima razvijenih zemljema sveta.

Marketing mreža zahvaljuje se agenciji Degordian Beograd i TAWO DEV što su pomogli realizaciju projekta AdNetwork.

Zvaničan haštag platforme je #ADWORK_NETWORK

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!