test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Marketing mreža je postala centar informacija i dešavanja u industriji!

Marketing mreža ove godine obeležava svoj prvi veliki jubilej – 10 godina uspešnog poslovanja. Tim povodom, razgovarali smo sa kolegama iz kompanija i agencija, saradnicima i partnerima, koju ulogu u razvoju tržišta marketinških komunikacija u Srbiji u proteklih deset godina ima Marketing mreža. Boris Jovanović, General Manager agencije Webtise rekao je…

Ocenite tržište marketinških komunikacija u Srbiji u proteklih 10 godina?
Tržište se u proteklih 10 godina promenilo sigurno više nego u prethodih 50. Pojava društvenih mreža, razvoj digital komunikacija promenio je naš pogled na komunikacije, a tržište kompletno transformisalo. Njime više nužno ne vladaju velike agencije i sistemi kao nekada već je došlo do pojave novih igrača i utakmica je postala znatno dinamičnija i kvalitetnija jer danas i mali timovi imaju prostora da se bore za velike klijente. Ono što je ostalo isto jeste da uvek velike ideje pobeđuju.

Koju ulogu, po Vašem mišljenju, u razvoju tržišta u proteklih 10 godina ima Marketing mreža?
Marketing mreža je postala centar informacija i dešavanja na domaćem marketinškom tržištu. Mesto koje nam je dugo nedostajalo, da ne moramo uvek da tragamo za informacijama po svetu već da ih imamo i tu kod nas na dohvat ruke.

Handle with care – u kom kontekstu ćemo koristiti ovu frazu u 2022. po Vašem mišljenju?
Ovo ne treba da bude fraza, već opšti način razmišljanja i ophođenja u društvu, poslu, porodici. Sve što nam se događa u proteklih dve godine pokazuje koliko je ljudsko društvo krhko i koliko nam je svima potrebna međusobna podrška.

Od 2022. očekujem…
Prijatna iznenađenja.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!