Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Marketing leksikon – vraća kul momenat advertajzingu!

Na IAA konferenciji održanoj u petak u Beogradu, predstavljena je beta verzija Marketing leksikona. Ova online baza znanja i iskustva domaće marketing industrije za početak će korisnicima pružiti mogućnost da na svim svojim uređajima pretražuju pojmove iz široke oblasti marketinških komunikacija.

Naime, projekat Marketing leksikona iza koga stoji asocijacija IAA Serbian Chapter je i pre svog završetka postao globalan, pa se očekuje uskoro da se verzije Leksikona pojave najpre i na engleskom, a zatim i na ostalim svetskim jezicima.

Andreja Milkić, Account director u agenciji Leo Burnett, rekao je: „Vođeni smo idejom da ispred asocijacije uradimo nešto što će unaprediti struku i one koji su budućnost naše profesije. Marketing leksikon smo namenili svima onima koji počinju da se bave marketingom, bilo da su u pitanju kompanije u FMCG ili industriji usluga, kreativne, medijske, research agencije, one koje se bave digitalnim komunikacijama ili su specijalizovane za BTL aktivnosti.”

ffIvan Živković, Managing director agencije Pioniri, objašnjava da je glavna ideja ovog projekta bila da pored doprinosa edukaciji u marketingu, pokušaju da vrate kul momenat advertajzingu, sa čime se bori ne samo domaća, već i globalna marketing industrija.

Ono što će ovaj priručnika razlikovati od ostalih sličnih izdanja jeste da je vrlo relevantan, jer je nastao zahvaljući brojnim profesionalcima iz struke, bilo da se marketingom bave svakodnevno u nekoj od agencija ili za neki brend. Iza velikog posvećenog rada na prikupljanju i obradi preko 500 najaktuelnijih odrednica stoji IAA Young Professionals sekcija zajedno sa koordinatorom projekta Mirkom Bunčićem.

Kako je najavljeno na predstavljanju Marketing leksikona, trenutno je dostupna online verzija na marketingleksikon.rs, a uskoro se očekuje i puštanje mobilne aplikacije za android i iOS telefone, kao i štampano izdanje priručnika u sledećoj fazi.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!