Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Marketing ključno utiče na poslovni rezultat!

Povodom dodele Mark Awards priznanja, razgovarali smo sa članovima žirija zašto je važno istaći stručnjake iz kompanija. Iva Đurković, Managing Director, LUNA TBWA Beograd i OMD Media rekla je…

Zašto je važno istaći stručnjake iz kompanija i u kojoj meri njihov rad doprinosi razvoju tržišta?
Živimo u vremenu u kome je marketing kao disciplina često potcenjena na razne načine. Od mesta u lancu donošenja odluka do finansijskih ulaganja. A upravo je marketing disciplina koja ključno utiče na poslovni rezultat. Vrlo je važno ukazati na marketare koji u ovom kompleksnom i izazovnom vremenu uspevaju da svojim profesionalnim i ličnim naporima doprinesu dobrim poslovnim rezultatima brendova za koje rade. Njihove napore i rezultate treba istaći kako bi se i važnost marketinga i marketinških komunikacija na nađem tržištu jasnije artikulisala.

Kao članu žirija, šta će Vam biti ključni kriterijumi po kojima ćete ocenjivati nominovane i na šta ćete obratiti pažnju?
Jasna strategija, kvalitet realizacije, postignuti rezultati. Način na koji konkretni marketinški potezi odgovaraju poziciji brenda na tržištu i ambiciji kuda brend treba dalje da ide, kao i uticaj na širu drušvenu zajednicu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!