Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Maria Grachnova preuzima CEO poziciju u agenciji Dentsu!

REGION – Agencija Dentsu Hrvatska objavila je imenovanje Marie Grachnove za CEO-a za jugoistočnu Evropu, uključujući i Hrvatsku.

Ova odluka deo je transformacije cele agencije u želji za što efikasnijim poslovanjem u regionu jugoistočne Evrope, a koja se sastoji od deset tržišta: Bugarska, Rumunija, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija, Bosna i Hercegovina i Kosovo.

Maria Grachova rekla je povodom svog imenovanja: “Prihvatila sam ulogu CEO-a Dentsu Hrvatske sa velikim ponosom. Vidimo veliku priliku za rast na hrvatskom tržištu, a i Hrvatska zauzima posebno mestu u mom srcu. Uz podršku našeg tima za jugoistočnu Evropu i lokalnog tima u Hrvatskoj, znam da možemo ubrzati naš razvoj, ali i pomoći klijentima u razvoju njihovog poslovanja. Želim se zahvaliti dosadašnjem CEO-u Dentsu Hrvatska, Radoslavu Nedelchevu (Chief Operating i Chief Client Officer, dentsu JI Europa) na neverovatnom trudu koji je uložio u razvoj tima i poslovanja u Hrvatskoj. Nastavićemo raditi zajedno kako bismo postigli još veće uspehe.“

U maju 2020. Dentsu Southeast Europe postao je deo CEE klastera, koji uključuje sledeće zemlje: Rumunija, Bugarska, Hrvatska i Adriatic, Mađarska, Češka, Slovačka i Poljska, a Maria Grachnova deo je uprave CEE klastera.

Od kada se pridružila Dentsu grupaciji 2012. prilikom otvaranja agencije Carat u Bugarskoj, Maria Grachnova postigla je velike uspehe u Dentsu grupaciji. Godine 2015. unapređena je na poziciju CEO-a za tržište Bugarske, usledilo je unapređenje 2017. kao CEO za balkansku regiju, a 2020. preuzima i ulogu CEO-a u Rumuniji. Dobitnica je i nagrade “Managers of the Year” u Bugarskoj, a nekoliko godina za redom nalazi se u najužem izboru kandidata najboljeg menadžera u zemlji.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!