Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Maria Grachnova preuzima CEO poziciju u agenciji Dentsu!

REGION – Agencija Dentsu Hrvatska objavila je imenovanje Marie Grachnove za CEO-a za jugoistočnu Evropu, uključujući i Hrvatsku.

Ova odluka deo je transformacije cele agencije u želji za što efikasnijim poslovanjem u regionu jugoistočne Evrope, a koja se sastoji od deset tržišta: Bugarska, Rumunija, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija, Bosna i Hercegovina i Kosovo.

Maria Grachova rekla je povodom svog imenovanja: “Prihvatila sam ulogu CEO-a Dentsu Hrvatske sa velikim ponosom. Vidimo veliku priliku za rast na hrvatskom tržištu, a i Hrvatska zauzima posebno mestu u mom srcu. Uz podršku našeg tima za jugoistočnu Evropu i lokalnog tima u Hrvatskoj, znam da možemo ubrzati naš razvoj, ali i pomoći klijentima u razvoju njihovog poslovanja. Želim se zahvaliti dosadašnjem CEO-u Dentsu Hrvatska, Radoslavu Nedelchevu (Chief Operating i Chief Client Officer, dentsu JI Europa) na neverovatnom trudu koji je uložio u razvoj tima i poslovanja u Hrvatskoj. Nastavićemo raditi zajedno kako bismo postigli još veće uspehe.“

U maju 2020. Dentsu Southeast Europe postao je deo CEE klastera, koji uključuje sledeće zemlje: Rumunija, Bugarska, Hrvatska i Adriatic, Mađarska, Češka, Slovačka i Poljska, a Maria Grachnova deo je uprave CEE klastera.

Od kada se pridružila Dentsu grupaciji 2012. prilikom otvaranja agencije Carat u Bugarskoj, Maria Grachnova postigla je velike uspehe u Dentsu grupaciji. Godine 2015. unapređena je na poziciju CEO-a za tržište Bugarske, usledilo je unapređenje 2017. kao CEO za balkansku regiju, a 2020. preuzima i ulogu CEO-a u Rumuniji. Dobitnica je i nagrade “Managers of the Year” u Bugarskoj, a nekoliko godina za redom nalazi se u najužem izboru kandidata najboljeg menadžera u zemlji.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!