Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Mardok pokrenuo časopis Sun on Sunday

SVET – Na britanskim kioscima juče se pojavio novi tabloid Ruperta Mardoka Sun on Sunday koji je zamenio ugašeni News of the World, javili su svetski mediji.
Osamdesetogodišnji medijski magnat je sinoć lično nadgledao štampanje novog tabloida u štampariji u Herdfordširu, severno od Londona, pruživši na taj način podršku publikaciji za koju se nada da će postati najčitanije nedelje novine.
„Naši novinari moraju poštovati kodeks uređivanja propisan od strane Komisije za novinarske žalbe, a koji predstavlja standard za etičko ponašanje u novinarstvu, kao i standarde poslovnog ponašanja same kompanije News corporations. „Možete biti uvereni da će naši novinari poštovati vrednosti pristojnosti prilikom prikupljanja informacija“, poručuje se u uvodniku i dodaje da će list biti i „neustrašiv, otvoren, intrigantan i zabavan“.
Novi tabloid je pokrenut više od sedam meseci pošto je Mardokova kompanija News corporations bila primorana da ugasi tabloid News of the world, koji je izlazio 168 godina, zbog skandala oko prisluškivanja govorne pošte na mobilnim telefonima. Skanadal je izbio u julu kada je obelodanjeno da je privatni detektiv, koji je radio za taj tabloid, pristupao govornoj pošti nestale britanske učenice Mili Dauler, koja je kasnije ponađena mrtva.
News international, britanski deo News corporations, posle toga je morao da plati odšetu po osnovu više desetina žalbi koje su uložile poznate i javne ličnosti čiji su telefoni, takođe, prisluškivani.

Izvor: Tanjug

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!