MAD conference 20. novembra u Zagrebu

REGION – Na prvoj regionalnoj konferenciji o mobilnom oglašavanju, MAD conference, 20. novembra u Zagrebu u Hypo centru, okupiće se neka od najjačih evropskih imena iz oblasti mobilnog oglašavanja. Organizatori konferencije ClickAttack, regionalna mobilna oglašivačka agencija i OMD, globalna agencija za integrisanu medijsku komunikaciju dovode vrhunske predavače kako bi regionalnoj marketinškoj sceni približili savremene trendove i potencijal mobilnog oglašavanja.
Mobilno oglašavanje doživljava snažan napredak. Samo u Evropi u 2013, prema podacima IAB, zabeležen je porast od 123%, dok će prema nekim procenama vrednost mobilnog oglašavanja na globalnom nivou dostići 42 milijarde dolara do 2017. Broj korisnika mobilnih uređaja i količina vremena koju korisnici potroše na njima u eksponencijalnom su porastu. To su činjenice koje marketinški stručnjaci ne smeju zanemariti.

MAD_conf_graf
Na konferenciji ćete imati priliku da čujete stručnjake mobilnog oglašavanja: Alexa Newmana, Head of Mobile, OMD International; Iliccoa Elia, Head of Mobile, DigitasLBi; Jascha Samadia, Managing Director/osnivača, apprupt GMBH i Marka Brilla, stratega & konsultanta za mobilno oglašavanje, Brandemotivity. Oni će razgovarati o sledećim temama:

  • Šta to drugačije nudi mobilno oglašavanje?
  • Mobilno oglašavanje kao deo digitalne marketinške strategije;
  • Primeri iz prakse s izvanrednim rezultatima;
  • Inovativne mobilne strategije;
  • iBeacons – budućnost proximity marketinga;
  • U borbi desktopa i mobilnog, zašto mobilno oglašavanje uvek pobjeđuje?

Više informacija pronađite na sajtu http://www.madconf.com/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari