Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

L’Orealov oglasni spot opet zabranjen

SVET – Oglasni spot za kremu protiv bora kompanije „L’Oreal“ koju promoviše holivudska glumica Rejčel Vajs zabranjena je u Britaniji jer je njen učinak preuveličan i dovodi kupce u zabludu.
Britansko telo koje kontroliše standarde oglasa (ASA) saopštilo je da oglas za kremu „Revitalift Repair 10“ koji se na dve strane pojavljuje u magazinima u Britaniji „pogrešno predstavlja rezultate ovog proizvoda“, prenosi Rojters.
U TV spotu nalazi se i crno-beli snimak izbliza glumičinog lica i ASA je zaključila da je fotografija digitalno sređivana i da se kao takva ne može više koristiti u spotu.
„Poručili smo ‘L’Orealu’ da više ne mogu da koriste postprodukcione tehnike na način koji pogrešno predstavlja proizvod. Iako smo utvrdili da fotografija nije pogrešno predstavila lice Rejčel Vajs, smatramo da je njen ten znatno izmenjen kako bi delovao glatko i uravnoteženo“, navodi se u saopštenju.
Ovo nije prvi put da je L’Oreal na meti kritika za „ulepšavanje“ svojih modela.
Letos su zabranjeni oglasi sa Džulijom Roberts i Kristi Tarlington.

Izvor: B92

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!