Login stiže na Samit 100 biznis lidera!

Specijalni gosti petog godišnjeg Samit100 biznis lidera iz regiona koji se ove godine prvi put održava u Sarajevu, biće bračni par Samo i Iza Login, kreatori jedne od globalno najrasprostranjenije aplikacije – Talking Tom i osnivači i vlasnici OUTFIT7, vodeće regionalne firme sa valuacijom od preko milijardu dolara.

Samo Login će biti jedan od glavnih govornika na Samitu100 gde će u specijalnom obraćanju ispričati priču o tzv „američkom snu“ iz regiona odnosno kako je jedna naizgled obična aplikacija sa regionalnog nivoa ostvarila globalni uspeh i kako globalnim razmišljanjem na regionalnom nivou možemo da podstaknemo konkurentnost ekonomije. Iza Login će učestvovati u motivacionom delu programa namenjenom poslovnim ženama.

Samit 100 poslovnih lidera Jugoistočne Evrope okupiće u Sarajevu najeminentnije poslovne lidere iz regiona uključujući Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju. Samit 100 biće održan u periodu od 27. do 28. maja u kongresnoj dvorani zgrade ASA Group, a u organizaciji ASA Prevent grupacije i BBI banke. Kopredsjedavajući ovogodišnjeg Samita 100 su Eldin Hadžiselimović, direktor ASA Holdinga i Amer Bukvić, direktor BBI banke.

Bosna i Hercegovina će nakon Slovenije, Hrvatske, Crne Gore i Srbije, prvi put biti domaćin vodećeg biznis događaja u regionu koji okuplja poslovne lidere Jugoistočne Evrope da bi na jednom mestu predstavile primere dobre prakse i istovremeno radile na jačanju potencijala za nove investicije kroz saradnju i razvojne projekte.

Samit 100 biznis lidera inicijativa je koju su 2011. godine pokrenuli Srpska asocijacija menadžera, Hrvatska udruga poslodavaca i Združenje managerjev Slovenije, a ubrzo joj je podršku pružila i Atlas Fondacija iz Crne Gore. Cilj ovakvog događaja, jeste uključivanje poslovnih lidera u dijalog i panel diskusije kojim će pokušati oblikovati novu viziju poboljšanja poslovanja i kvaliteta života u regionu.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari