Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet!

REGION – Marketinškom kampanjom „Ljubav nema granica, ne bi trebao imati ni internet“ koja je izazvala buru pozitivnih emocija u Hrvatskoj i regiji, Hrvatski Telekom nastavio je komunikaciju platforme „Svet boljih mogućnosti“ i pokazao koliko pristup najnovijim tehnologijama i neograničenoj komunikaciji utiče na poboljšanje kvalitete života svih pripadnika društvene zajednice.

Pristup neograničenim mogućnostima koje tehnologija pruža nužan je kako bi se svi, bez izuzetka, osećali sigurno i kako ne bi zaostajali za svetom koji se neprestano menja.

Kreativnu ideju kampanje, vrlo emotivnu komunikaciju dvoje zaljubljenih ljudi, osmislila je agencija McCann Zagreb, a iako je krenula pre nekoliko dana, kampanja je dosad već prikupila ogroman broj reakcija oduševljenja. Gledajući samo Facebook kanale Hrvatskog Telekoma i McCanna Zagreb – video je dosad podeljen više od 250 puta, a zagrebački McCann na svojim se stranicama pohvalio i McCann Worldgroup u New Yorku.

KLIJENT: Hrvatski Telekom / KREATIVNA AGENCIJA: McCann Zagreb / PRODUKCIJA: Komakino / REDITELJ: Gregor Vesel / GLUMCI: Lea Mihevc i Deni Mešić


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari