Links – novi klijent Komunikacijskog laboratorija

REGION – Links, vodeći maloprodajni lanac informatičke opreme, novi je klijent Komunikacijskog laboratorija, hrvatske agencije specijalizovane za vođenje odnosa s javnošću i komunikacijskih aktivnosti. Komunikacijski laboratorij angažovan je u oblasti savetovanja i vođenja promotivnih aktivnosti Linksa.

„Poznato nam je da je Komunikacijski laboratorij tokom godina stekao veliko iskustvo u pružanju savetodavnih usluga velikom broju kompanija, s posebnim naglaskom na IT segment. Saradnja s Komunikacijskim laboratorijem biće novi podsticaj kontinuiranom rastu kompanije i sigurni smo vredan doprinos razvoju poslovanja i promociji kompanije Links“, izjavio je Vlatko Škarica, izvršni direktor kompanije Links d.o.o.

„Ponosni smo što nam je kompanija Links poverila vođenje odnosa s javnošću jer će naše iskustvo i poznavanje medijske scene, poslovnog sektora i IT industrije omogućiti kompaniji Links još bolje pozicioniranje na tržištu i povećati prepoznatljivost“, istaknula je Manuela Šola, vlasnica i direktorka PR agencije Komunikacijski laboratorij.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari