Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

LinkedIn – najpouzdanija društvena mreža!

SVET – Profesionalna društvena mreža LinkedIn našla se na prvom mestu liste društvenih mreža sa najpouzdanijim sadržajem za ljude iz profesije.
Naime, u istraživanju koje je sproveo Populus u saradnji sa revizorskom kućom Ernst and Young ističe se da 49% britanskih profesionalaca ima nalog na društvenoj mreži LinkedIn. Međutim, istraživanja pokazuju da nisu svi korisnici aktivni jer skoro polovina njih ima tek 50 kontakata, a manje od 10% njih 100 kontakata.
Bez obzira na to, studija iz januara 2014. pokazuje da je upravo ova društvena mreža najpouzdaniji društveni digitalni kanal među britanskim profesionalcima, sa više od 72% onih koji smatraju da je „pouzdan izvor profesionalnog sadržaja“. Na drugom mestu je Facebook (37%), a sledi Twitter (30%).
Kao rezultat ovog poverenja, 69% onih koji su se izjasnili kao korisnici LinkedIna preduzelo je neku aktivnost pošto su pročitali poziv na LinkedInu, prenosi eMarketer.

Izvor: Instore

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!