today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

#LicaOvogGrada koja dobro poznajemo

Jedna kampanja u OOH prostoru je tokom protekle godine izazvala salvu komentara i interesovanja o brendu koji stoji iza nje, što joj je osiguralo i nagradu na Kaktus festivalu, upravo u outdoor kategoriji. U pitanju je bila kampanja #LicaOvogGrada kroz koju smo bliže upoznali lica pored kojih prolazimo svakog dana, koja sa nama razgovaraju i obaveštavaju nas.

Oglasne pozicije kao što su bilbordi, city light-ovi, column-i i digitalni mediji, kompanija Alma Quattro, ali i sama marketinška branša, nazivaju “licima”.

Agencija Friday Finally je kroz ovaj insight svima omogućila da ta lica i upoznaju. Neka od njih su nam komšije već decenijama, neka su se sveže “doselila” u naše krajeve, ali su sva ona Lica ovog grada koja ga poznaju i pamte njegovu istoriju. I imaju šta da kažu.

Nastavak kampanje je ugledao svetlost dana nakon perioda pandemije sa kojom se donekle i dalje borimo. I ovog puta se na našim licima nalaze poznata lica Beograda.

Nataša Kovačević, Boris Pingović, Nebojša Dugalić, Srđan Gojković-Gile, Surreal i Marko Nastić su nam rekli šta im je u prethodnom periodu najviše nedostajalo u Beogradu i šta bi voleli da više vide u budućnosti. Njihovi odgovori su osvanuli na medijima širom prestonice, a vaše odgovore čekamo u komentarima ispod ovog teksta…

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!