Let Them Call You Lucky

SVET – Novi korporativni identitet i pozicioniranje agencije The Big Now / mcgarrybowen zvanično je predstavljen u kancelarijama agencije. Osnivač i globalni predsednik agencije mcgarrybowen Gordon Bowen prisustvovao je zvaničnom predstavljanju nove globalne agencije na čelu sa Emanuele Nennom i suosnivačima i izvršnim direktorima Alessia Oggiano, Stefano Pagani i Massimiliano Chiesa.

Gordon Bowen tim povodom rekao je: „Kada smo upoznali tim The Big Now bili smo impresionirani njihovim radom, kulturom i rezultatima. Italija je sila kreativnosti i inovacija na međunarodnom nivou. Veoma sam srećan što danas mogu da kažem da je The Big Now deo porodice mcgarrybowen i radujem se našem partnerstvu i saradnji sa klijentima na lokalnom i globalnom nivou u budućnosti.“

TRUE, BOLD, NEXT tri su ključne reči koje su inspirisale novu agenciju The Big Now / mcgarrybowen, dajući obećanja klijentima u njihovom video manifestu „Let Them Call You Lucky“.

Osnovan 2014. godine, a od 2018. deo grupe Dentsu Aegis Network, The Big Now / mcgarribowen danas je transformisao svoju kreativnu ponudu iz lokalne u globalnu, kažu u ovoj agenciji.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari