today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Le Pont je sada vodeća tehnološka sila Publicis Grupe u CEE

SVET – Gabriel Zábušek, izvršni direktor preduzeća KINDRED, koje je u Češkoj deo Publicis Grupe, imenovan je za glavnog tehnološkog direktora (CTO) Le Ponta, regionalne digitalno-transformacione sile Publicis Grupe.

Le Pont povezuje preko 600 tehnoloških i digitalno-komunikacijskih stručnjaka iz tri centra izvrsnosti u Češkoj, Mađarskoj i Poljskoj. Gabriel će pored svoje trenutne uloge izvršnog direktora preduzeća KINDRED, biti odgovoran i za razvoj tehnoloških kapaciteta i zahtevnih digitalnih transformacija klijenata na 15 tržišta Publicis Grupe CEE, uključujući i Adriatik regiju. Biće zadužen za podsticanje razvoja i inovacija, proizvodnju programskih rešenja, implementaciju rešenja u „oblaku“, integracije i renoviranje digitalnih platformi kao i širenje globalnog znanja i alata za sva tržišta CEE.

„Vizija Publicis Grupe je da bude pouzdan partner našim klijentima pri velikim tranzicionim projektima na području digitalne i marketinške transformacije, da uspostavi kulturu saradnje sa tehnološkim ekipama iz različitih regiona, i da postane privlačan poslodavac za sve talentovane pojedince, koji žele da uzmu učešće u zanimljivim, internacionalnim projektima“, izjavio je Gabriel Zábušek.

Gabriel vodi Kindred, specijalizovan za digitalnu transformaciju preduzeća, podatke i tehnologiju, koji u centrali u Pragu zapošljava 110 stručnjaka, a u kancelarijama u Budimpešti i Bukureštu još 50. Mogu se pohvaliti projektima tehnološke i digitalne transformacije za globalne klijente, među kojima su i Procter&Gamble, Cisco, Unilever, Vodafone i Huawei.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!