today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Le Pont jača digitalnu kreativnu moć

Jerker Fagerstrom, višestruko nagrađivani kreativni direktor Publicis Groupe Nordics, pridružuje se Le Pontu kao izvršni kreativni direktor.

Le Pont, sveobuhvatno digitalno rešenje Publicis Groupe CEE, koje povezuje preko 600 stručnjaka za tehnologiju i digitalne komunikacije iz tri centra izvrsnosti u Češkoj, Mađarskoj i Poljskoj bogatiji je za još jednog eksperta svetskog glasa. Kreativni tim Le Ponta za Centralnu i Istočnu Evropu od sada će voditi Jerker Fagerstrom, aktuelni izvršni kreativni direktor Publicis Groupe Nordics.

Jerker je dobitnik brojnih nagrada na najprestižnijim festivalima, uključujući i festival u Kanu, a svoje bogato iskustvo gradio je u Saatchi & Saatchi Stockholm, DDB i McCann ogranku lociranom u Sidneju.

Prema rečima Tomasa Lauka, generalnog direktora Publicis Groupe za Centralnu i Istočnu Evropu, Fagerstrom, pored svoje stručnosti u kreativnosti, ima i divnu ličnost, odlične liderske veštine i velika je inspiracija za Le Pont uopšte. Fagerstrom je izvrsno pojačanje i njegov angažman donosi jedinstvenu priliku za kreativnu i marketinšku industriju u regionu. „Ne dešava se svaki dan da imate priliku da radite sa globalnim kreativnim talentima ovog kalibra“, dodaje Konrad Dorabialski, ko-direktor Le Ponta.

„Kombinacija kreativnosti, tehnologije i humanosti predstavlja plodno tlo za kreiranje sjajnih ideja – Le Pont je sve ovo i više. To je inicijativa budućnosti; radi se o internacionalnoj inicijativi koja okuplja različite profile stručnjaka, a samim tim donosi i multidisciplinarne kompetencije, što je odlično za kreativnost. Le Pontova fluidnost doprinosi agilnosti, a ključna uloga podataka doprinosi preciznoj prefinjenosti kreativnih rešenja. Oduševljen sam mogućnostima sveobuhvatnih inicijativa kao što je Le Pont. Oduvek sam obožavao Centralnu i Istočnu Evropu i divim se neverovatnom talentu ljudi iz ovog dela sveta. Radujem se što ću okupiti više od 600 profesionalaca i zajedno sa njima se uhvatiti u koštac sa poslovnim izazovima klijenata“, kaže Jerker Fagerstrom.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!