Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

LAQO i Bruketa&Žinić&Grey predstavili muzej zastarelog osiguranja u metaversu

REGION – U ovom muzeju možete ispunjavati beskrajne obrasce, u redu čekati agenta osiguranja koji je otišao na ručak ili se natezati sa nekim avatarom koji se pokušao progurati preko reda. Sve to korisnici prvog 100% digitalnog osiguranja u Hrvatskoj mogu videti samo u ovom muzeju. Na poslednjem spratu je potpuno druga priča, tamo možete ugovoriti digitalno osiguranje i videti koliko ste CO2 emisije na taj način uštedeli.

LAQO Muzej osiguranja na platformi Decentraland prvi je takav muzej na svetu u metaversu. Ulaskom u virtuelni svet metaversa Croatia osiguranje, sa svojim brendom LAQO, prvim hrvatskim 100% digitalnim osiguranjem i tech inovacijom, nastavlja predvoditi tržištem osiguranja inovacijama u digitalnom svetu.

Govoreći o perspektivama metaversa na predstavljanju muzeja, Davor Bruketa, kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić&Grey rekao je: „Proteklih godina, metaverse je bio u fokusu javnosti koja je suviše nestrpljivo očekivala nerealne pomake u razvoju platformi i hardvera. Sada se javnost bavi AI botovima, dok globalne tehnološke kompanije i dalje ulažu ogromna sredstva u metaverse. Iako je Muzej osiguranja na Decentralandu prvenstveno komunikacijski motiv, šala kojom želimo ukazati da je nekim osiguravajućim praksama mesto u istoriji, LAQO se za stalno nastanio u metaversu i namerava iskoristiti svaku priliku koju će taj kanal otvoriti u budućnosti. Tamo se pridružio stotinama globanih brendova koji eksperimentišu sa novom dimenzijom digitalne socijalizacije i svim njenim efektima na poslovanje, na društvo i na pojedinca.“

Više informacija pročitajte OVDE.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!