today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Lansirana platforma Creatives in Exile za pomoć ukrajinskim kreativcima!

U velikom talasu izbeglica iz Ukrajine, zemlju su napustile i stotine advertising profesionalaca, sklanjajući se pred ruskom invazijom. Zajedno sa domovima i zemljom, iza sebe su ostavili svoje poslove i, najčešće, bilo kakvu materijalnu sigurnost. Međutim, sa sobom su poneli iskustvo, profesionalno znanje i kreativnost.

Upravo lansirana platforma Creatives in Exile, koja je pro bono projekat kreativne mreže No Agency i Svetlane Ćopić, omogućava agencijama iz regiona da na daljinu angažuju kreativce iz Ukrajine.

Osim što predstavlja čin solidarnosti sa našim kolegama, angažovanjem nekoga od ukrajinskih kreativaca osiguraćete svežu perspektivu na projektu, pomoć na zahtevnom brifu ili neophodne specijalizovane veštine. Za njih, posao za koji ih angažujete nije samo još jedan brif na stolu, već način da za sebe i svoje porodice počnu da grade sigurnost i novi život tamo gde se trenutno nalaze.

Više informacija na Creatives in exile.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!