Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Lansiran regionalni medijski projekat Biznis Plus

Na ‘Weekend media festivalu’ u Rovinju zaživeo je portal Biznis plus, novi informativni servis koji će čitaocima na jednom mestu ponuditi sve informacije, koje su im potrebne za život i posao u regionu. Glavni urednici listova Finance (Slovenija), Business.hr (Hrvatska), Oslobođenje (BiH), Novi Magazin (Srbija), Vijesti (Crna Gora) i Kapital (Makedonija) potpisali su ugovor o suradnji i tako lansirali medijskog projekta Biznis Plus. Svakog radnog dana ujutro pretplatnici – vlasnici firmi, njihovi top i middle menadžeri i drugi zainteresovani, u svoje elektronsko sanduče dobijaće sveže vesti sa područja jugoistočne Evrope.
Za pretplatnike skupljaće se informacije iz šest država. Čitaoci, međutim, neće dobiti samo sveže vesti, nego će imati pristup do svih statističkih podataka i prognoza u državama regiona, a vremenom će biti dodate i regionalne analize, komentare stručnjaka iz različitih područja, najave bitnih događaja itd.
”Smatramo da je Biznis Plus nešto, što je trebalo ranije da se desi. Ovaj projekat je velika mogućnost za privrednike jugoistočne Evrope, preko koje će dobiti integrisani prostor informacija, analiza, komentara i pojašnjenja za biznis u državama ovog prostora”, zaključili su glavni urednici listova.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!