today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kriza i u medijima u regionu

Potpredsednik hrvatske Vlade Radimir Čačić najavio je juče da Vjesnik ide u stečaj zbog zaduženosti i pada prihoda od prodaje i marketinga.
„Uprava je to već trebala učiniti s obzirom na prezaduženost i nemogućnost poslovanja. Međutim, to nije učinjeno i Ministarstvo finansija će to učiniti u skladu sa zakonom“, rekao je potpredsednik Vlade, utvrdivši da su se stekli svi uslovi za stečaj.
U izjavi novinarima koju je Vlada prenela preko Twittera, Čačić je rekao da su desetine miliona kuna utrošene na sanaciju gubitaka i poslovanja lista koji je kupovalo malo ljudi i koji nije tržišno potvrđen. Smatra da su posredi bili politički razlozi, a da se pritom nemilice trošio novac hrvatskih građana.
Čačićeva izjava usledila je dan nakon što je ministar finansija Slavko Linić izjavio da će se Vjesnik ugasiti, a Vladina portparolka Ivana Grljak rekla da Vlada nije donela nikakvu odluku o sudbini tog lista. Linić je kasnije objasnio da je izneo svoje lično mišljenje.
Sindikat novinara Hrvatske (SNH) i Hrvatsko novinarsko društva (HND), koje se protive gašenju dnevnika, za danas su najavile konferencije za novinare.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!