Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kreativna agencija challenguje klijente: Izađite na pitch!

Kreativna full service agencija DRV raspisala je pitch za challenger brendove. Ovim potezom, pozvali su zainteresovane klijente koji su hrabri i strastveni po pitanju kreativnih marketing rešenja na potencijalnu saradnju.

’’Do sada smo navikli da su klijenti ti koji pozivaju agencije na pitch i mislimo da je pravi trenutak da agencija izabere klijenta po svojoj meri – želimo da pronađemo svoj „perfect match“ i izaberemo challenger brendove sa kojima ćemo raditi.

Znamo da postoje brendovi i ljudi koji, kao i mi, ne pristaju na status kvo. Verujemo da stvari mogu biti drugačije, hrabrije, nove i neočekivane i da najbolje ideje nastaju van zone komfora.

„Želimo da pronađemo klijente koji su idealan spoj kako bismo zajedničkim snagama kreirali i realizovali ideje koje pomeraju tržište i izazivaju status quo. Verujemo da može biti drugačije, hrabrije i da se najbolje stvari dešavaju van “safe” zone. Naša strast prema kreativnosti i inovacijama nas vodi ka neprestanom istraživanju novih horizonata, osmišljavanju nekonvencionalnih pristupa i prepoznavanju prilika koje drugi možda ne bi ni razmatrali. Sa takvim klijentima i brendovima želimo da sarađujemo i u budućnosti i stoga ih pozivamo na ovaj mali izazov“, rekla je Danka Trbojević, direktorka agencije DRV.

„Svi brendovi koji su challengeri ili žele to da postanu su dobrodošli da se prijave. Želimo da zajedničkim snagama radimo na projektima koji nas raduju i zbog kojih ćemo uvek dati makar 3% više od očekivanog. Volimo ovaj posao i želimo da stvaramo kampanje o kojima će se pričati, ali želimo da ih radimo sa pravim ljudima!“ rekao je Zdravko Kevrešan, kreativni direktor agencije DRV.

Poziv na pitch traje do 27.10.2023. a više o njemu i prjavi možete saznati putem sajta: drv.agency/pitch ili na pitch@drv.agency

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!