Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Kreativci na popustu! (akcija traje do isteka zaliha)

Kreativnost nikada nije bila povoljnija, zato dođite na KAKTUS festival integrisanih komunikacija 3. i 4. novembra, i izaberite kreativce po vašoj meri.

U ovogodišnjem asortimanu u ponudi ćete naći komade iz najrazličitijih sektora: od stratega, kopirajtera, akaunata, digital only osoba, medijaša, pripremaša, menadžera, kreativnih i onih drugih direktora, pa sve do mini, mikro, nano, ali i mega influensera. Šetaće se tu i HR-ovi, brend menadžeri, CEO-ovi, ali i freelancer-i, gejmeri i zalutali hejteri.

Najbolje među njima prepoznaćete po nagradama. Oni će biti označeni sa po jednom ili nekoliko nagrada u rukama. Ukoliko se odlučite na veću kupovinu, možete ispregovarati veći popust.

Komentari zadovoljnih korisnika usluga naših kreativaca:
“Uglavnom plivaju u kontri. Kontra običnom, kontra očiglednom, kontra svakodnevnom, kontra ružnom, kontra dosadi, kontra neukusu, kontra kontroli, kontra kontri.”
– J.A. Master Expert

“Rad. Rad, rad i rad. Nama je delovalo da se oni samo zezaju i igraju, ali kad smo probali sami da uradimo to što oni rade, shvatili smo da je to krvav posao.”
– M. V. General Specialist

“Kreativac je kao hrčak koji je ispao iz točka i trči ko zna kuda. Vole da eksperimentišu. Prihatite to i očekujte čudo!”
– J.J. Corporate SomethingSomething

“Stalno imaju neke vizije, stalno vide nešto što drugi ne vide, a nisu ni astronomi niti mikrobiolozi. Ne znam o čemu se radi, ali šta god da rade, to radi.”
– B.V, Founder&Owner&CEO&Greatguy

Iako danas svako može da bude kreativac, ipak dođite na KAKTUS festival, iskoristite popust i pronađite ono što vam treba da ne bi bilo posle – ko ti je to radio?

***Šesti festival integrisanih komunikacija KAKTUS 2020 biće održan 3. i 4. novembra, a prijave za nagrade otvorene su do 20. septembra na sajtu https://kaktus.rs/

Autor teksta: Predrag Simić, kreativni direktor, Leo Burnett i predsednik žirija za dodelu nagrada KAKTUS 2020

*Tekst je originalno napisan za list Nedeljnik.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!