Kreativci na popustu! (akcija traje do isteka zaliha)

Kreativnost nikada nije bila povoljnija, zato dođite na KAKTUS festival integrisanih komunikacija 3. i 4. novembra, i izaberite kreativce po vašoj meri.

U ovogodišnjem asortimanu u ponudi ćete naći komade iz najrazličitijih sektora: od stratega, kopirajtera, akaunata, digital only osoba, medijaša, pripremaša, menadžera, kreativnih i onih drugih direktora, pa sve do mini, mikro, nano, ali i mega influensera. Šetaće se tu i HR-ovi, brend menadžeri, CEO-ovi, ali i freelancer-i, gejmeri i zalutali hejteri.

Najbolje među njima prepoznaćete po nagradama. Oni će biti označeni sa po jednom ili nekoliko nagrada u rukama. Ukoliko se odlučite na veću kupovinu, možete ispregovarati veći popust.

Komentari zadovoljnih korisnika usluga naših kreativaca:
“Uglavnom plivaju u kontri. Kontra običnom, kontra očiglednom, kontra svakodnevnom, kontra ružnom, kontra dosadi, kontra neukusu, kontra kontroli, kontra kontri.”
– J.A. Master Expert

“Rad. Rad, rad i rad. Nama je delovalo da se oni samo zezaju i igraju, ali kad smo probali sami da uradimo to što oni rade, shvatili smo da je to krvav posao.”
– M. V. General Specialist

“Kreativac je kao hrčak koji je ispao iz točka i trči ko zna kuda. Vole da eksperimentišu. Prihatite to i očekujte čudo!”
– J.J. Corporate SomethingSomething

“Stalno imaju neke vizije, stalno vide nešto što drugi ne vide, a nisu ni astronomi niti mikrobiolozi. Ne znam o čemu se radi, ali šta god da rade, to radi.”
– B.V, Founder&Owner&CEO&Greatguy

Iako danas svako može da bude kreativac, ipak dođite na KAKTUS festival, iskoristite popust i pronađite ono što vam treba da ne bi bilo posle – ko ti je to radio?

***Šesti festival integrisanih komunikacija KAKTUS 2020 biće održan 3. i 4. novembra, a prijave za nagrade otvorene su do 20. septembra na sajtu https://kaktus.rs/

Autor teksta: Predrag Simić, kreativni direktor, Leo Burnett i predsednik žirija za dodelu nagrada KAKTUS 2020

*Tekst je originalno napisan za list Nedeljnik.


Oceni tekst

3,00 od 5
Loading...

Komentari