test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kralj Charles “promovisan” u duhovitoj kampanji iz Hrvatske

REGION – Vest o kojoj je poslednjih nedelja pričao ceo svet jeste odlazak kraljice Elizabete II i krunisanje njenog sina, kralja Charlesa III. Činjenica da je kralj Charles na tron Ujedinjenog Kraljevstva čekao preko 70 godina, podstaknula je hrvatsku IT kompaniju Pontis Technology da na duhovit način pozove software developere na zapošljavanje kod njih, jer se kod njih puno brže napreduje.

Kampanju je osmislila agencija Spellcaster, poznata po provokativnim i viralnim kampanjama.

“Ideja za kampanju pojavila se neposredno nakon vesti da je kraljica preminula te da princ Charles službeno postaje kralj. Na svetu nema puno ljudi koji su na promociju svoje dužnosti čekali koliko i kralj Charles, stoga smo se pozabavili tom temom kako bismo ukazali na mogućnosti zapošljavanja u mladoj i propulzivnoj IT kompaniji u kojoj developeri čine razliku“, rekao je Tonči Klarić, kreativni direktor agencije Spellcaster.

Pontisova kampanja osvanula je na plakatima na ulicama grada Zagreba, a ubrzo se proširila i na društvenim mrežama, gde je privukla pažnju online zajednice iz Hrvatske i regije.

“Developeri su izrazito tražen kadar za koji se bore neki od najkvalitetnijih poslodavaca na našem tržištu, ali i inostrane IT kompanije. Naš je cilj da ambiciozni developeri ostanu u Hrvatskoj te ovom kampanjom želimo podstaknuti najbolje talente da razvoj svoje karijere ostvare kod nas. Kampanjom se želimo pozicionirati kao poslodavac koji nudi sigurnost i globalnu prepoznatljivost te čija korporativna kultura omogućuje priliku za rast i brzo napredovanje”, izjavila je Nataša Zec, CEO tvrtke Pontis Technology.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!