Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kosovo reklame plaća 700 hiljada evra

Poluminutni spotovi kojima se Kosovo predstavlja kao atraktivno mesto za strane investicije biće emitovani na televizijama CCN i BBC, piše danas Koha Ditore.
Ugovor sa CNN je vredan 400.000 evra, a sa BBC 300.000 evra. U jednom spotu se navode razlozi za ulaganje na Kosovu, a u drugom se predstavlja sedam primarnih područja za investiranje.

Kosovska vlada je i prošle godine uložila milion evra u kampanju usmerenu ka poboljšavanju međunarodnog ugleda Kosova, što bi, kako smatraju u Prištini, trebalo da donese političku korist, ali i privuče strane ulagače. Spot je umalo da je izazvao skandal, jer nije primećeno da je umesto natpisa „newborn“ (novorođeni) greškom stavljeno „newporn“ (novi porno).

Izvor: Fonet

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!