test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kopernikus dobio dozvolu za emitovanje programa

Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) dodelio je dozvolu za emitovanje programa kablovskoj televiziji Kopernikus 3 (Svet plus), uprkos nizu uočenih propusta i kršenja zakona favorizovanjem Srpske napredne stranke, piše današnji „Blic“.
„Blic“ navodi, pozivajući se na izvore bliske RRA da je odluka doneta u prošli petak, a da su od ukupno devet članova Saveta, samo dva bila protiv dodeljivanja dozvole Kopernikusu 3 – Gordana Suša i Goran Peković.
Na pitanje kako je to moguće, Suša je kratko odgovorila da „svako glasa po svojoj saveti – ja sam nadglasana“. „Blic“ navodi da je Služba za nadzor i analizu pri RRA u više navrata izvršila kontrolu rada ove televizije. U izveštajima do kojih je došao taj list iz januara ove godine, a koji su dostavljeni Savetu RRA, zaključeno je da su u programskim sadržajima Kopernikusa 3 uočene brojne nepravilnosti od favorizovanog SNS, preko „vođenja kampanje protiv gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i predsednika Srbije Borisa Tadića“, pa do „nezakonitog emitovanja sadržaja koji imaju veze sa proricanjem sudbine“.
U jednom od izveštaja se navodi da „informativne emisije karakteriše izrazito favorizovanje funkcionera jedne stranke i koalicije oko SNS, kao i izrazita diskvalifikacija lidera druge partije i koalicije na vlasti.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!