Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Konteent Media otvorila kancelariju u Sarajevu, a uskoro sledi Beograd!

REGION – Banjalučka markentiška agencija Konteent Media nedavno je otvorila kancelariju u Sarajevu, prvu od njih nekoliko koje su planirane u regiji. Kako su najavili, uskoro se očekuje otvaranje i kancelarije u Beogradu.

„Konteent Media godinama posluje sa klijentima iz regiona, te je veliki broj naših klijenata upravo iz Sarajeva. Ovako ćemo im biti bliže, a sigurna sam da će ovaj potez doprineti dodatnom rastu agencije. Veliki broj naših klijenata je iz Srbije, tako da planiramo i otvaranje kancelarije u Beogradu. Konkurencija postoji u svim gradovima i smatram da je ona izuzetno bitna i zdrava za svaki biznis, naročito za kreativnu industriji gde jedni druge motivišemo i podstičemo na dodatni rast i razvoj,“ izjavila je Nataša Mitrović, CEO Konteent Media.

Portfolio agencije, između ostalih, čine kompanije Gazprom, Banjalučka pivara, Persen, Full Dent, Esensa, X express, Ideal kompani i Tržnica Banjaluka.

Više informacija na sajtu https://konteent.com/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!