today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Konkurs „Beat the Drum for a Change“

REGION – Međunarodni advertising festival Golden Drum i ove godine nudi mnogo zanimljivih predavanja i programskim događaja specijalno dizajniranih za mlade talente.
Slovenačka advertajzing komora, organizator festivala Golden drum, DDB Budimpešta i Global Development, katalizator za uspostavljanje novog globalnog partnerstva za dugotrajan razvoj, znaju da su mladi kreativci izvor izuzetnih ideja i zato su organizovali konkurs u kojem su mladi kreativci pozvani da stvore ideje koje će prouzrokovati promene u oglašivačkoj industriji. Potrebno je da pripreme video snimak ili prezentaciju i prijave je na Beat the Drum for Change 2014 Off Drum Competition. Rok za prijavu i predaju radova je 19. septembar.
Zamislite budućnost u kojoj mladi ljudi su više svesni o sve složenijim odnosima svakodnevnih socijalnih, ekoloških, političkih i ekonomskih pitanja, tako da mogu aktivno da oblikuju svoju budućnost u sadašnjosti. Inspirišite lidere zemalja i biznimene, kao i mlade talente i buduće lidere da prepoznaju ulogu globalnog obrazovanja u stvaranju promena. Važno je informisati, inspirisati i omogućiti mladim ljudima da učestvuju u diskusijama o svetu koji žele da vide i u kojem žele da žive.
Utičite na trenutnu mišljene o globalnom obrazovanju. Živimo i povezujemo se u globalizovanom svetu i treba da razumemo sve složenije odnose svakodnevnog društva, ekološke, političke i ekonomske probleme kako bismo našli nove načine razmišljanja o boljem sutra.
Global Development Education je obrazovanje koje otvara oči i svest o realnosti globalizovanog sveta i podstiče na stvaranje sveta sa više pravde, jednakosti i ljudskih prava za sve. Podrazumeva se da obuhvati razvoj, obrazovanje o ljudskim pravima, kao i obrazovanje za održivost, obrazovanje za mir i sprečavanje konflikata i interkulturalno obrazovanje. To je globalna dimenzija obrazovanja za demokratsko građanstvo koja edukuje mlade i sve građane o mogućnosti da nađu rešenja za globalne izazove sa kojima se svi danas suočavamo. Ovi globalni izazovi su sažeti u osam Milenijumskih razvojnih ciljeva Ujedinjenih nacija odobrenih u više od 180 zemalja i koji važe u periodu od 2000. do kraja 2015. godine (1. iskorenjivanje siromaštva i gladi, 2. Ostvariti osnovno obrazovanje, 3. Promovisati jednakost polova, 4. smanji smrtnost dece i 5. majki, 6. Borba protiv HIV / AIDS-a, 7. Osigurati održivost životne sredine i 8. Razviti globalno partnerstva). U 2015 Ujedinjene nacije će podržati nove održive razvojne ciljeve.
Global Development – Advising the Leaders je u potrazi za idejom koja će podići svest o globalnom obrazovanju. Odnosno ideju koja će pomoći mladim ljudima da budu svesni sve složenijih odnosa svakodnevnih socijalnih, ekoloških, političkih i ekonomskih pitanja, tako da mogu da aktivno oblikuju svoju budućnost u sadašnjosti. Za predstavljanje svoje ideje možete pripremiti video ili prezentaciju ne duže od 10 stranica. To može da bude složena kampanja, digitalna aktivacija, print kampanja ili događaj sa velikim PR – potencijalom. Samo autori rođeni posle 10. oktobra 1984. iz zemalja nove Evrope mogu da učestvuju na konkursu.
Pobednik će provesti produženi vikend u Berlinu. Erik Šefer, CCO DDB grupe Nemačke, će se pobrinuti da to bude uzbudljiva i inspirativna poseta u ovom multikulturalnom gradu. Autor(i) koji osvoje drugo i treće mestu dobiće besplatne kotizacije za Golden Drum festival 2014. Imena članova žirija Beat the Drum for a Change biće objavljena u narednim danima.

Više o konkursu na www.goldendrum.com/competition/off-drum/beat-the-drum-for-change-2014.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!