today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Konferencija „Share2“ krajem aprila

Druga po redu „Share“ konferencija posvećena novim medijima, Internetu, tehnologiji i muzici, biće održana od 26. do 28. aprila ove godine u Beogradu.
Na ovogodišnjoj konferenciji, učestvovaće više od dve hiljade aktivista, blogera, injženjera, programera i dizajnera iz Srbije i inostranstva. Predavanja i radionice biće održane u Domu omladine, a predavači su međunarodni Internet aktivisti i svetski poznati blogeri koji će publiku upoznati sa novim formama aktivizma i načinima primene novih medija i naprednih tehnologija.
Za učesnike ovogodišnje „Share“ konferencije organizovan je i muzički program pod nazivom „Share by night“ u nekoliko klubova i alternativnih prostora u gradu.


Ulaz na „Share“ konferenciju biće besplatan, ali zbog ograničenog kapaciteta zainteresovani će morati da obezbede propusnicu u vidu narukvice preko učešća na konkursima, radionicama i akcijama, tokom marta i aprila.
Sve informacije o programu i načinu dobijanja narukvica možete potražiti na sajtu www.shareconference.net.

SHARE Conference – #deaddrops from SHARE Conference on Vimeo.

Izvor: SHARE

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!