Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Konferencija DIGITAL 2021 16. i 17. septembra!

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima DIGITAL 2021 biće održana 16. septembra u online formatu i 17. septembra u hotelu Metropol u Beogradu.

Na konferenciji će govoriti: Maja Gojković, potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja; Miloš Cvetanović, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija; Vladimir Lučić, CEO Telekoma Srbije; Majk Mišel, CEO Telenora Srbije; Dejan Turk, CEO A1 Srbija i Slovenija; Milija Zeković, CEO SBB Srbija i Telemach Crna Gora; Slobodan Đinović, CEO Orion Telekoma; Dejan Ljuština, CEO Vision Partners; Toma Tasovac, direktor DARIAH-EU; Dragan Tanasković, ICT Solutions Director, A1 Srbija; Natali Delić, direktor direkcije za strategiju i digital Telekoma Srbije; Zoran Vasiljev, CEO Centili grupe; Stefan Kostić, CEO IPification; Tomaž Drozg, CEO Adria Media Ljubljana; Ivan Minić, Pojačalo.rs; Vladimir Kovač, DigiTalk; Nebojša Krivokuća, kreativni direktor Communis; Mihajlo Jovanović – Džaril, CEO Fortuna Esports; Biljana Srbljanović, spisateljica i dramska autorka; Slobodan Georgijev, BIRN i NewsMax; Biljana Stepanović, direktorka Business Info Group; Goran Vojteški, osnivač Podkast.rs; Marko Vidojković, podcast „Dobar, loš zao“…..i mnogi drugi.

Svi zainteresovani konferenciju će moći da prate putem direktnog prenosa na YouTube kanalu Color Media Communications

Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere i stručnjake iz oblasti telekomunikacija i medija. Nakon prošlogodišnjeg online izdanja, ove godine organizatori žele da na jednom mestu okupe sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

Program će biti posvećen tome kako je izgledao i kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitalnih trendova i koje teme će obeležiti naredni period u ovim oblastima.

Kroz panel diskusije, predavanja i studije slučajeva saznaćete šta se u proteklih godinu dana dešavalo u svetu informacionih i telekomunikacijskih tehnologija, koji su to novi trendovi i izazovi u sajber bezbednosti, u kom pravcu ide globalna ekspanzija veštačke inteligencije i 5G tehnologije, šta je to digitalna humanistika, kakav sadržaj nam se plasira, da li je budućnost u ‘special interest’ medijima, koji su noviteti u digitalnoj diplomatiji i kako danas izgleda medijska i agencijska scena u regionu i još mnogo drugih tema.

Na linku možete pogledati detaljan program događaja: digitalconference.rs/sr

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!