Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kolege sa posla (ni)je pametno imati kao prijatelje na Facebook-u

Dok dodajete kolege sa posla na listu Facebook prijatelja, mogli biste otkriti i više nego što ste mislili, otkriva zajednička studija „Millenial Branding“ i „Identified.com“.
Naime, ljudi u dobi od 18 do 29 godine, poznatiji i kao generacija Y, naviknuti su deliti svoj život na Internetu. Četiri petine mladih su prijatelji na Facebook-u sa kolegama sa posla, a prosečni radnik ima ih 16. No, sa 700 prijatelja koliko ih pripadnici generacije Y u proseku imaju, teško je pratiti koje informacije dajemo i do koga dolaze, piše „Daily Mail“.
„Velik broj mladih počeo je koristiti Facebook na fakultetu i pre nego je postao popularan širom sveta. Naročito bi trebali da paze muškarci jer u njihovim objavama na društvenim mrežama postoji doza vulgarnosti. Pripadnici generacije Y treba da budu svesni da ono što objave na Internetu može ostaviti posledice na radnom mestu“, tvrdi Den Šobel iz „Millenial Brandinga“.
Naročito bi trebali paziti oni koji koriste kompjuter firme ili mobilni telefon za društvene mreže, jer gotovo 39 odsto poslodavaca posmatra aktivnost zaposlenih, potvrđuje istraživanje.
U SAD-u najviše mladih zaposleno je u oružanim snagama (3,2 odsto), a potom u „Walmartu“ (0,53 posto). Poslodavci u proseku mogu računati da će se mladi na jednom radnom mestu zadržati dve godine, a potom će potražiti novi posao.

Izvori: Economy.rs, Daily Mail

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!