today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Koju vrstu video sadržaja potrošači žele da gledaju?

SVET – Šest od deset odraslih u Americi gledaju video sadržaj kada odu na sajt nekog brenda, a četiri od 10 draže pogleda video nego što pročita informacije, rezultati su najnovijeg istraživanja kompanije Levels Beyond.
Veliki broj istraživanja, poput ovog, potvrdilo je da je video marketing definitivno trend današnjice, ali i da video mnogo više podstiče potrošače da kupuju za razliku od drugih vrsta sadržaja. Ali, koju vrstu video sadržaja potrošači zaista traže?
Levels Beyond istraživanje pokazalo je da su internet korisnici najviše zainteresovani za:

  • kako-da, edukativne video sadržaje (67%);
  • komedije i smešne video snimke (42%);
  • informativne filmove (34%);
  • mikro-dokumentarce, priče o ljudima ili događajima (33%);
  • animacije/infografik video sadržaj (30%).

Istraživanje ukazuje i na značaj društvenih medija. Čak 61% ispitanika potvrdilo je da je verovatnije da će pogledati video nekog brenda ako ga podele njihovi prijatelji na društvenim mrežama.

O istraživanju: Levels Beyond spoveo je online istraživanje na više od hiljadu potrošača i 500 marketing stručnjaka u junu 2014. godine. U istraživanju su podjednako učestvovale žene i muškarci, uzrasta 18+ iz SAD-a.

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!