today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Koga će Beogradska filharmonija podržati na sledećim izborima?

Jutros je u srpskim dnevnim listovima osvanuo oglas kojim Beogradska filharmonija objavljuje konkurs na kojem bi, zavisno od vrednosti ponude koja može biti u gotovini ili čak u građevinskom zemljištu, trebala odabrati političku partiju, koaliciju ili grupu građana kojima će pružiti podršku na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji. Šala ili ozbiljna stvar? Na svakome je da zaključi po kriterijima sopstvene pameti. Ako je i šala radi se o šali koju treba shvatiti ozbiljno, mnogo ozbiljnije od šarlatanskog pristupa svih političkih partija koje su se prijavile za predstojeće parlamentarne izbore.
U toku predizborne kampanje Beogradska filharmonija želela je ovom kreativnom i zanimljivom kampanjom da pošalje jasnu poruku srpskoj javnosti o kojoj bi svako trebalo razmisliti. Radi se o kulturi i umetnosti za koju je ta ista javnost jako zainteresovana, ali je u svojim predizbornim kampanjama nijedna politička partija nije niti jednom rečju pomenula probleme sa kojima se kulturna scena u Srbiji susreće.
Tekst oglasa koji je jutros osvanuo u svim značajnim beogradskim dnevnim listovima glasi:

BEOGRADSKA FILHARMONIJA objavljuje:

JAVNI POZV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA PRUŽANJE PODRŠKE POLITIČKIM PARTIJAMA, KOALICIJAMA ILI GRUPAMA GRAĐANA NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA 2012.
Pravo učešća imaju sve registrovane političke partije, koalicije ili grupe građana, koje dostave potvrdu da im je prihvaćena izborna lista na republičkom ili lokalnom nivou, kao i svedočenje ne manje od dva svedoka, overeno u opštini, da su u protekle četiri godine imali više od jednog člana glavnog odbora koji je prisustvovao na nekom od koncerata Beogradske filharmonije, ne računajući nastup u ulici Strahinjića bana.
Konkursna dokumentacija se može preuzeti na sajtu www.bgf.rs .

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!