Kofein dobio pojačanje

REGION – Kreativna zagrebačka agencija Kofein ovih je dana proširila svoj kadar, kao i horizonte – angažmanom Silvije Zidarić na poziciji Client Service direktorke i Krešimira Lastrića na poziciju novog Art Direktora. Radi se o dve funkcije koje sa sobom nose zadatak očuvanja dosadašnjih poslovnih postignuća, ali i stvaranje i uspešno savladavanje svih onih prilika koje ovu agenciju tek očekuju.

Silvija Zidarić u Kofein dolazi sa preko 25 godina životnog i radnog iskustva u globalnoj marketinškoj agenciji McCann, gde je radila u sektoru vođenja klijenata. Od prehrambene, bankarske, kartičarske, farmaceutske, kozmetičke… Nijedna industrija je nije zaobišla.

S druge strane, sasvim je jasno kako pri kvalitetnom odnosu svake agencije i klijenata, osnovu čini dobar proizvod – za čiji će se vizualni identitet u Kofeinu odsad brinuti Krešimir Lastrić. Nakon više od petnaest godina rada u reklamnim agencijama kao što su Saatchi & Saatchi i Luminus Creative, Krešimir je iz Publicisa odlučio preći u Kofein na poziciju Art Directora.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari