Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ko sve hoće da kupi Pink?

Televizija Pink intenzivno pregovara o potencijalnom partnerstvu sa tri kompanije, potvrđeno je u ovoj televiziji. Nije istina da smo se odlučili za strateško partnerstvo sa RTL-om – poručuju iz „ružičaste“ televizije.
„Naša kuća pregovara sa nekoliko zainteresovanih strana o potencijalnom partnerstvu, među kojima se nalaze Ringier Axel Springer, RTL i investicioni fond Mid Europa partners. Nije tačno da je došlo do bilo kog dogovora sa nekom od navedenih strana. Ukoliko se to desi, nema razloga da javnost o tome ne obavestimo“, stoji u saopštenju pres službe Pinka.
Ranije danas, pojedini mediji objavili su da je vlasnik i direktor RTV Pinka Željko Mitrović juče okončao pregovore sa medijskom kućom RTL o prodaji ružičaste medijske imperije.
Avgusta prošle godine u RTV Pink-u doneta je odluka o početku pregovora o dokapitalizaciji. Već tada je počelo da se spekuliše da Mitrović prodaje Pink, i to za 150 miliona evra. Tada su navodno započeti razgovori sa najvećim evropskim investicionim fondom „Mid Europa Partners“. Tada je Mitrović između redova priznao da je kompanija u problemu i tvrdio da bi „strateško i investiciono partnerstvo omogućilo ‘Pink medija grupi’ da nastavi sa investicijama i gledaocima širom regiona ponudi još kvalitetniji program“.

Izvor: Vesti-online

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!