today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ko sve hoće da kupi Pink?

Televizija Pink intenzivno pregovara o potencijalnom partnerstvu sa tri kompanije, potvrđeno je u ovoj televiziji. Nije istina da smo se odlučili za strateško partnerstvo sa RTL-om – poručuju iz „ružičaste“ televizije.
„Naša kuća pregovara sa nekoliko zainteresovanih strana o potencijalnom partnerstvu, među kojima se nalaze Ringier Axel Springer, RTL i investicioni fond Mid Europa partners. Nije tačno da je došlo do bilo kog dogovora sa nekom od navedenih strana. Ukoliko se to desi, nema razloga da javnost o tome ne obavestimo“, stoji u saopštenju pres službe Pinka.
Ranije danas, pojedini mediji objavili su da je vlasnik i direktor RTV Pinka Željko Mitrović juče okončao pregovore sa medijskom kućom RTL o prodaji ružičaste medijske imperije.
Avgusta prošle godine u RTV Pink-u doneta je odluka o početku pregovora o dokapitalizaciji. Već tada je počelo da se spekuliše da Mitrović prodaje Pink, i to za 150 miliona evra. Tada su navodno započeti razgovori sa najvećim evropskim investicionim fondom „Mid Europa Partners“. Tada je Mitrović između redova priznao da je kompanija u problemu i tvrdio da bi „strateško i investiciono partnerstvo omogućilo ‘Pink medija grupi’ da nastavi sa investicijama i gledaocima širom regiona ponudi još kvalitetniji program“.

Izvor: Vesti-online

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!