Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Ko pije, taj plaća!

REGION – Zabrinjavajuća je statistika da je Hrvatska među prvima u Evropi po opijanju mladih te da se 6,7% hrvatskih učenika i 3,7 učenica u dobi od 13 godina opilo dva ili više puta u životu. Kako osvestiti tinejdžere i njihove roditelje o problemima do kojih već u mladosti dovodi konzumacija alkohola?

Agencija Bruketa&Žinić&Grey hakovala je Supertalent Nove TV, najgledaniju televizijsku emisiju u Hrvatskoj među ciljnom grupom tinajdžera i osmislili koncept koji je poslao snažnu poruku.

Dogovorili su saradnju s talentovanim srednjoškolskim bendom Bonar koji se prijavio u Supertalent show i stigao u finale. Svi su mislili da će u finalu pevati popularnu pesmu Opijum, grupe Magazin. Na iznenađenje žirija i publike, pesmu su otpevali s novim stihovima koji govore o šokantnim posledicama konzumacije alkohola na mlade. Na kraju nastupa razvili su transparent “Ko pije, taj plaća” i pojasnili poruku iza svog nastupa, ali još ne otkrivši sve.

Tek nakon što su se mediji raspisali o njihovom nastupu, Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je kako je bend Bonar ambasador njihove kampanje, objavivši i poražavajuće aktuelne statistike o alkoholizmu mladih u Hrvatskoj.

Poruka benda Bonar nije prošla neprimećeno, o njima se pričalo kako u tradicionalnim tako i na društvenim medijima.

Više informacija pronađite ovde.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!